• 1403/12/18 - 14:34
  • - تعداد بازدید: 106
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی تاکید کرد:

ماده ۳۳ قانون برنامه هفتم، چتر حمایتی بر سر کشاورزان

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی، از اجرای موفق ماده ۳۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت و پوشش بیمه فراگیر گندم، جو، برنج و سایر محصولات اساسی کشاورزی خبر داد.

 

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی صندوق بیمه کشاورزی، علیرضا آل‌امین با حضور در برنامه میز اقتصاد سیما گفت: صندوق بیمه کشاورزی با پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان غرامت در سال گذشته، حمایت خود را از کشاورزان نشان داد و با اشاره به پیشروی ایران در بیمه کشاورزی در منطقه، از کشاورزان خواست تا از بیمه فراگیر محصولات اساسی بهره‌مند شوند.

 

وی به تشریح اقدامات و برنامه‌های صندوق بیمه کشاورزی در راستای اجرای قانون برنامه هفتم توسعه و حمایت از کشاورزان پرداخت و گفت: ماده ۳۳ قانون برنامه هفتم توسعه، الزام قانونگذار به بیمه فراگیر کالا‌های اساسی نظیر گندم، جو، برنج، حبوبات، گوشت قرمز، گوشت سفید، شکر، ذرت و دانه‌های روغنی در مقابل حوادث طبیعی، خشکسالی و سرمازدگی است.

 

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی، این اقدام را در راستای حمایت از کشاورزان و افزایش ضریب اطمینان تولیدکنندگان دانست و افزود: در سال گذشته نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان غرامت به کشاورزان پرداخت شده است.

 

وی از حمایت‌های مجلس شورای اسلامی، رئیس‌جمهور و وزیر جهاد کشاورزی در اجرای این قانون قدردانی کرد و اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی زیر کشت گندم، چه دیم و چه آبی، باید بیمه شود و همکاری خوبی با وزارت جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی در این زمینه صورت گرفته است.

 

آل‌امین با اشاره به صدور نزدیک به یک میلیون فقره بیمه‌نامه در حوزه زراعت، به همکاری با شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی و بنیاد ملی گندمکاران در تعیین محل پرداخت حق بیمه کشاورزان از محل مطالبات خرید تضمینی اشاره کرد و از کشاورزان خواست تا با مراجعه به ماده قانونی مربوطه، از مزایای این بیمه بهره‌مند شوند.

 

وی با بیان این که در سال جاری گندم و دانه‌های روغنی تحت پوشش این بیمه قرار گرفته‌اند، ابراز امیدواری کرد که سایر محصولات نیز در سال‌های آینده به صورت فراگیر بیمه شوند.

 

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با اشاره به بیمه اجباری طیور، که در حال حاضر ۹۰ درصد آن تحت پوشش است، گفت: ایران جزو سه کشور پیشرو در بیمه طیور در دنیا است و غرامت‌ها به صورت آنلاین پرداخت می‌شود.

 

وی از مزایای دیگر این بیمه به دقت در آمار تولید و نیاز کشور اشاره کرد و افزود: بیمه کشاورزی باعث می‌شود مرغداران با خیال راحت به فعالیت خود ادامه دهند و در صورت بروز خسارت، دولت از طریق حق بیمه، غرامت را پرداخت می‌کند.

 

آل‌امین با بیان این که فرآیند پرداخت خسارت‌های بیمه به کشاورزان از طریق یک سامانه آنلاین به اجرا درآمده است، گفت: این اقدام به منظور تسهیل و تسریع در انجام پرداخت‌ها و کاهش زمان انتظار کشاورزان برای دریافت خسارت‌ها صورت گرفته است.

 

به گفته وی، این سیستم برخط با هدف افزایش کارایی و شفافیت در پرداخت‌ها طراحی شده و انتظار می‌رود که به بهبود وضعیت مالی کشاورزان و کاهش نگرانی‌های آنها کمک کند.

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار سازمانها و موسسات,صندوق بیمه محصولات کشاورزی
  • کد خبر : 194646
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید